servicenummer 013-4554040

Onderhoud cv ketel

Voor een veilige werking van uw installaties is jaarlijks onderhoud een vereiste.

Lees meer

GOED VOOR MILIEU

Bij Staps staat milieu hoog in het vaandel.

Lees meer

HET GEMAK, STAPS ONLINE

Staps is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Naar aanleiding van uw vraag bepalen we op dat moment de urgentie en planning binnen de mogelijkheden.

Lees meer

Onderhouds- en service contract

Wij werken met contracten waarbij 1 keer per jaar onderhoud wordt gepleegd.

Lees meer

Onderhoud cv ketel

Voor een veilige werking van uw installaties is jaarlijks onderhoud een vereiste.

Wij voeren onderhoud uit aan:

c.v.ketels

geisers

warmtepompen

luchtbehandelings installaties

airco installaties

GOED VOOR MILIEU

Duurzame oplossingen

Wij verzorgen voor u het leveren en aanbrengen van milieuvriendelijke P.V. panelen voor het opwekken van elektra en warmwater. Wij kunnen u hiervoor een passende oplossing aanbieden.

HET GEMAK, STAPS ONLINE

Staps is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Naar aanleiding van uw vraag bepalen we op dat moment de urgentie en planning binnen de mogelijkheden. Heeft u een klus, storing of ander technisch ongemak en wilt u verzekerd zijn van een oplossing binnen 24 uur? Dan kunt u bij ons een all-in onderhouds- en servicecontract afsluiten voor de periode van telkens een jaar. Staps heeft een eigen servicedienst met eigen monteurs. Hiermee bent u er zeker van dat er altijd iemand binnen 24 uur is.

Onderhouds- en service contract

Wij werken met contracten waarbij 1 keer per jaar onderhoud wordt gepleegd aan uw c.v.ketel, geiser, luchtbehandelingsinstallatie of airco. U bent dan gedurende het jaar verzekerd van service aan uw toestel. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze contracthouders. De zekerheid dat er altijd iemand beschikbaar is als u een probleem met uw installatie heeft is zeer prettig.

De voorwaarden van ons onderhouds-en servicecontract kunt u hier downloaden.

Wie zijn we?

Het bedrijf dat Theo Staps in 1988 overnam, bestond toen al 13 jaar en was gespecialiseerd in onderhoud van CV’s. Met onze uitgebreide expertise is het sindsdien Staps verwarmings- en loodgietersbedrijf. Door klantvriendelijk vakwerk reikt Staps’ bekendheid inmiddels tot de regio Baarle-Nassau, Eindhoven, Breda en Oosterhout. En we zijn natuurlijk uitermate trots op ons 25-jarig jubileum!

installatie van sanitair

Reparatie van een kraan of het leveren en monteren van een complete Badkamer,voor ons geen probleem!

Lees meer

Dak- en zinkwerk

Wij verzorgen onderhoud en reparaties,alsmede het volledig vernieuwen van platte daken.

Lees meer